arrow_drop_up arrow_drop_downWerk met mij

Soms weet je dat het tijd is voor een verandering in je loopbaan en je leven. Dat merk je aan alles. Het kan onvrede zijn, het kan een verlangen zijn of je wilt een kans die zich nu aandient niet aan je voorbij laten gaan. Wat de reden ook is, dát er een volgende stap gezet mag of moet worden, dat voel je. 

 

Maar hoe dan? Waar moet je beginnen? Het kan aanvoelen alsof er heel veel puzzelstukjes zijn, maar dat je nét het overzicht mist om die puzzel daadwerkelijk te leggen. Je kunt nét niet de verbindingen maken en hiermee het plan vlot trekken om de verandering te realiseren. En dat is precies waar ik je bij help als je met mij werkt. Het inzicht verkrijgen dat nodig is om de verandering te realiseren en daarmee het leven te creëren dat je wilt.

Herken jij je in de vragen hieronder?


Waar ben ik eigenlijk echt goed in en hoe vertaalt zich dat in werk?


Ik merk dat ik steeds in dezelfde situatie terecht kom. Hoe komt dit en hoe doorbreek ik dit patroon?


Hoe kom ik in mijn kracht zodat ik regie kan pakken in mijn werk en leven?


Ik wil een verandering aanbrengen maar ik weet niet waar ik moet beginnen….


In mijn werk als coach heb ik inmiddels honderden mensen mogen begeleiden bij hun vraagstukken op het gebied van (persoonlijk) leiderschap,

loopbaan en carrière. En elke keer weer is het bijzonder om te zien welke talenten en potenties aanwezig zijn, waar ze nog geen of onvoldoende zicht op hebben. Ik laat je graag jouw mogelijkheden zien.

Herken jij je in de vragen hieronder?


Waar ben ik eigenlijk echt goed in en hoe vertaalt zich dat in werk?


Ik merk dat ik steeds in dezelfde situatie terecht kom. Hoe komt dit en hoe doorbreek ik dit patroon?


Hoe kom ik in mijn kracht zodat ik regie kan pakken in mijn werk en leven?


Ik wil een verandering aanbrengen maar ik weet niet waar ik moet beginnen….


In mijn werk als coach heb ik inmiddels honderden mensen mogen begeleiden bij hun vraagstukken op het gebied van (persoonlijk) leiderschap,

loopbaan en carrière. En elke keer weer is het bijzonder om te zien welke talenten en potenties aanwezig zijn, waar ze nog geen of onvoldoende zicht op hebben. Ik laat je graag jouw mogelijkheden zien.

Mijn aanbod voor jou!

Get Connected Coachsessie

Tijdens deze coachsessie nemen we 2,5 uur de tijd voor jouw vraag en gaan we deze bekijken vanuit de diepgaande ACT®-meting.


De Analytic Competence Tool (ACT) is een eenvoudige online persoonlijkheidsmeting, die je fundamentele inzichten zal geven. Je krijgt zicht op je natuurlijke kracht, drijfveren en potentie(s). Je krijgt een goed beeld wat er gebeurt als je onder druk komt te staan en waar voor jou de energie zit. Door middel van deze meting krijg je direct de benodigde inzichten nodig om verder te kunnen met je vraagstuk.


Deze sessie bevat:

- Toegang tot de simpele online ACT®-meting

- Persoonlijk rapport met de uitkomsten van de meting

- Terugkoppelgesprek van 2,5 uur waarin de uitkomsten besproken worden en het rapport wordt toegelicht

- we direct een ontwikkeladvies of stappenplan bespreken zodat jij met de antwoorden die gekregen hebt aan de slag kunt

.

Geinteresseerd? Neem dan contact met mij op!

Maatwerk Coachtraject

Als we langere tijd met elkaar aan de slag gaan, beginnen we met een gratis intake gesprek. We bespreken waar je tegen aanloopt, wat je vraag is en wat je wil dat het traject je oplevert. Op basis van dit gesprek doe ik een voorstel voor de opbouw, onderwerpen, prijs en duur van het traject.


Daarna gaan we van start met een coachsessie waarin de ACT®-meting centraal staat. We nemen de tijd voor jouw vraagstuk en gaan deze bekijken vanuit de diepgaande ACT-meting. (Voor meer informatie over de meting, zie Get  Connected Coachsessie.)

 

De  inhoud van het traject hangt af van jouw specifieke vraag. Onderwerpen als o.a. het ontdekken van wat je drijft en wat je natuurlijke kracht is, zicht krijgen op je waarden, vormgeven van je propositie en het opstellen van een plan van aanpak kunnen daar onderdeel van uit maken. 

 

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem contact met me op voor een gratis intakegesprek. Ik spar graag met je over je vraag en de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over mij

These slides will be slide-able on the live version of your page!
'Waardevol traject'
“Via Noloc ben ik in contact gekomen met Sabrina. Zij heeft mij in de afgelopen maanden begeleid als loopbaancoach - en met succes! Ik vond het een heel waardevol traject doordat Sabrina goed luisterde naar mijn behoeftes en daar het programma op aanpaste. De begeleiding heeft me erg geholpen in sollicitatieprocedures en het maken van een keuze. Ik zou haar absoluut aanbevelen!”
Helen Assink - Logistic Engineer
'echt connectie kunnen maken met mijn kracht'
“Sabrina heeft mij afgelopen maanden begeleidt in een loopbaantraject, en ik kan haar met volle overtuiging aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een meedenkende, actieve, open en gewoon hele fijne coach. Sabrina heeft met mij op zeer effectieve wijze de rode draad in mijn drijfveren achterhaald, en de sessies hebben mij veel energie gegeven door het enthousiasme van Sabrina en de vele resultaten die eruit kwamen. Ik heb echt connectie kunnen maken met mijn kracht, en heb een mooi plan voor de toekomst, met dank aan Sabrina!”
Anouk Baake - Business Analyst
'To the point, kundig en bovenal pragmatisch'
“Sabrina is voor mij de perfecte career coach geweest. To the point, kundig en bovenal pragmatisch. Geen onnodige sessies, maar heel direct en oplossingsgericht. Sabrina heeft veel ervaring op het gebied van loopbaan coaching en dit helpt echt om je op het juiste spoor te zetten. Ze heeft een groot inlevingsvermogen, maar weet ook de juiste, kritische vragen te stellen om zo het maximale uit jezelf te halen. Ik sluit zeker niet uit in de toekomst nog eens de hulp van Sabrina in te roepen!”
Annemieke Klok - Pr. Manager
'Door juiste vragen komt ze snel tot de kern'
“Sabrina is een pragmatische coach die de vinger op de zere plek weet te leggen. Door haar enorme ervaring binnen haar vakgebied is ze goed in staat om mee te denken op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Door een spiegel voor te houden en de juiste vragen te stellen komt ze snel tot de kern en is ze in staat om het beste in haar cliënt naar boven te halen. Ik ben dankbaar dat Sabrina aan mijn zijde stond tijdens mijn promotietraject. Ze heeft me geholpen hoofd- van bijzaken te scheiden en mijn kracht te ontdekken en deze om te zetten in daden.”
Ylonka Bark - HR Manager

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Neem dan vooral contact met mij op! Ik vertel je graag meer en neem de tijd om even met je te sparren over jouw vraag  en behoefte! Je kunt bellen, mailen of een berichtje achter laten via het contact formulier.
Wij maken gebruik van cookies