arrow_drop_up arrow_drop_down

SPreker

Ik neem je mee in een verhaal vol inzichten.

Een van de leukste aspecten van mijn vak? Als spreker voor een publiek staan en ze even meenemen in een concept, zienswijze of onderwerp.


Ik ben in te huren als spreker over onderwerpen als mindset, purpose, creëren van je gewenste toekomst en persoonlijk leiderschap.

 

Ik combineer herkenbare verhalen uit mijn coachpraktijk en mijn persoonlijke ervaring met inhoudelijke informatie. Het verhaal is toegankelijk, praktisch en bevat de nodige tips en voorbeelden. Een talk varieert van 15-45 minuten.

Sabrina heeft voor klanten en trainers van de Beukelaar Groep de lezing de Kunst van Creëren gehouden. Het was een boeiend verhaal waarin het onderwerp door Sabrina op een enthousiaste manier tot leven werd gebracht. Sabrina is instaat om een groep in een avond mee te nemen in zowel theorie, eigen verhalen en ervaringsoefeningen. Dit typeert haar manier van spreken. Ze is messcherp en zeer grondig op de theoretische inhoud en brengt zichzelf mee in het verhaal. Hierdoor werd de lezing dynamisch, vol dialoog en leerzaam voor zowel de klanten als de trainers.
Mieneke van der Wal - Managing Director De Beukelaargroep

Mij als spreker boeken?

Neem dan contact met mij op. We kijken dan samen naar de doelstelling, het onderwerp en de doelgroep. Op basis daarvan maak ik graag een vrijblijvende offerte voor je.
Wij maken gebruik van cookies