arrow_drop_up arrow_drop_down

Mijn Missie? Dat jij je volledig potentieel ontdekt en deze weet te creeren. 

De loesje-quote ‘Leven is het meervoud van lef’ is jarenlang mijn quote geweest. Het lef om te onderkennen wie je bent en wat je wilt, het lef om dat hardop te zeggen, het lef om je hart te volgen en er voor te gaan (ook al gelooft niemand in je). Dat is toch wat we allemaal willen.


Vanaf begin 20 begeleid ik mensen. Eerst in diverse leidinggevende rollen op het hoofdkantoor van een grote financiële instelling, later als (zelfstandig) coach. Naast het coachen en begeleiden, heb ik voor diverse opdrachtgevers coaching- en trainingsprogramma’s ontwikkeld. Het mensen weer zicht geven op wie ze zijn, in contact brengen met en helder maken van hun diepste wens en missie en vervolgens het ze zien realiseren blijft heel bijzonder.


De mensen waarmee ik werk staan meestal op een kruispunt. Ze voelen dat het tijd is om een andere weg in te slaan in hun werk of hun leven, echt te ‘luisteren’ naar hun gevoel, ze kunnen er eigenlijk niet meer om heen. Het is tijd om stappen te gaan zetten. Baby steps, grote stappen, het maakt niet uit, als het maar op weg is naar datgene wat ze willen. En ik geloof, nee ik ben er van overtuigd dat als je iets heel graag wilt je dit voor jezelf kunt creëren. En dat inzicht, geloof en vertrouwen, daar werk ik aan met mijn cliënten. Ze krijgen weer zicht op wie ze zijn en wat ze willen en vervolgens geef ik ze de begeleiding, ondersteuning en tools om dit ook daadwerkelijk te creëren.


En heel eerlijk, het is het geboorterecht van jij en ik en iedereen om gedurende het leven te genieten, te groeien en je volle potentieel te benutten. Dus waarom jezelf te kort doen? Dus ik zou zeggen, let's go for it!

Liefs,

Sabrina


Spreekt mijn verhaal je aan en wil je samen een kop koffie drinken? 

Neem dan contact op voor een (gratis) eerste kennismaking.

Koekje erbij?