Persoonlijk
Leiderschap

Wat ik merk bij veel van mijn cliënten is dat er een verlangen leeft om echt in verbinding te komen met zichzelf. De onrust die je voelt en de vragen die je hebt komen voort uit datgene wat je net niet kunt pakken of duiden, maar waar van je ‘weet’ dat je er bij wilt en kunt komen. Het mooie is dat ik je kan vertellen dat alle antwoorden in jezelf aanwezig zijn. Het is een kwestie van de tijd nemen om te ontdekken, te luisteren en vorm te geven.

Sabrina Vink

Herkenbaar?

Je ervaart onrust en hebt vragen die je niet kan duiden. Vragen als ‘hoe kan ik het maximale halen uit mijn werk of mijn leven?’ Je vraagt je af waar je echt blij van wordt. Je voelt de behoefte om je hart te volgen maar je weet niet waar je moet beginnen. Je wilt kunnen en durven vertrouwen op je intuïtie en meer balans aanbrengen. En dit alles vanuit de juiste mindset. Je hebt behoefte aan effectiever en gerichter aan de slag te gaan met het ontwikkelen van jouw potentieel en dat ook werkelijk vorm te geven in je werk en leven.

Wil je dit?

Mijn persoonlijk leiderschap aanbod voor jou

Persoonlijk Leiderschap

notebook, notes, pen

In dit Persoonlijk Leiderschap traject ontdek je en geef je vorm aan wie jij bent, wat jij wilt en hoe daar invulling aan te geven.

Kosten: EUR 2247,– ex BTW
(Betaal je zelf en niet je werkgever het traject, laat het dan weten. Particulier geldt een ander tarief)

De inhoud:

Intakegesprek

Voorafgaand aan de start van het traject hebben we een intakegesprek waarin we je vraagstuk en gewenste resultaat bespreken.

De ACT®-Coachsessie

Naar aanleiding van de ACT®-meting ontvang je een rapport en coachgesprek van 2 uur waarin je een goed beeld krijgt van o.a. je natuurlijke talenten, potentieel en valkuilen.

7 vervolggesprekken

Aan de hand van het model STAR of Potential© werken we aan de volgende onderwerpen: Talenten, Waarden, Purpose, Intuitie & Mindset.

Persoonlijk handboek

Ter ondersteuning van de gesprekken en je proces ontvang je een persoonlijk handboek met daarin theorie, uitleg, tips en opdrachten.

Dit zeggen anderen over mij:

Wat ben ik ontzettend blij dat ik via Irma Verheijen in contact ben gekomen met Sabrina Vink. Sabrina is een geweldige vrouw die haar vak (en ook nog eens HR in de breedste zin van het woord) goed verstaat. Zij is gestructureerd, doorziet heel snel wat er aan de hand is, kan op strategisch, tactisch en operationeel niveau snel en goed schakelen. Ook op persoonlijk gebied heeft ze mij enorm geholpen in het maken van mijn eigen keuzes, waarbij zij de handvaten aanreikte. Dit alles resulteerde in betere performance in mijn werk.

Rebekka van Belzen

Huisartsenpost Amsterdam,
HR adviseur

Sabrina is een pragmatische coach die de vinger op de zere plek weet te leggen. Door haar enorme ervaring binnen haar vakgebied is ze goed in staat om mee te denken op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Door een spiegel voor te houden en de juiste vragen te stellen komt ze snel tot de kern en is ze in staat om het beste in haar cliënt naar boven te halen. Ik ben dankbaar dat Sabrina aan mijn zijde stond tijdens mijn promotietraject. Ze heeft me geholpen hoofd- van bijzaken te scheiden en mijn kracht te ontdekken en deze om te zetten in daden.

Ylonka Bark

Sanquin,
HR Transformation Manager

Sabrina heeft mij afgelopen maanden begeleid in een loopbaantraject, en ik kan haar met volle overtuiging aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een meedenkende, actieve, open en gewoon hele fijne coach. Sabrina heeft met mij op zeer effectieve wijze de rode draad in mijn drijfveren achterhaald, en de sessies hebben mij veel energie gegeven door het enthousiasme van Sabrina en de vele resultaten die eruit kwamen. Ik heb echt connectie kunnen maken met mijn kracht, en heb een mooi plan voor de toekomst, met dank aan Sabrina!

Anouk Baake

KLM, Business Analyst

Sabrina Vink coah

Boek nu een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wil je meer informatie over het traject en vast even kennismaken?
Boek dan nu een afspraak.