arrow_drop_up arrow_drop_down

HI! Ik ben Sabrina

Life-en Loopbaancoach

mijn Missie


Mijn missie in één zin: Je laten zien wat je volle potentieel is, hoe je dat kunt gaan creëren en het uiteindelijk te gaan leven.


Ik geloof dat jij en ik, wij allemaal het leven kunnen leiden dat we willen. We hoeven niet met minder genoegen te nemen.

En ja, het gaat niet vanzelf.

Het vraagt om inzicht, focus, wilskracht en groei.

En dat het tegelijkertijd een inspirerend, eye-opening proces kan zijn, dat is laat ik je graag zien.


Ik help je bij het creëren van het leven dat je wilt.


 Ik denk dat we nog zoveel te ontdekken hebben over onszelf,

en dan vooral over op welke wijze we kunnen neerzetten wat in potentie al aanwezig is.

Onze wensen, stiekeme dromen, natuurlijke kracht, missie en visie.


Ik laat je zien dat je alles wat je nodig hebt al in huis hebt!Meer over mij weten?

Neem twee minuutjes de tijd en bekijk de video!

Wat kun je van mij verwachten?

"Energie is de drijvende kracht, het is de spanning, het is de groei, maar ook de fun. Wat ik doe en wat ik aanbied gaat zorgen voor energie."

 

Vanuit mijn kennis, ervaring en verdieping, zowel persoonlijk en als coach op het gebied van Leiderschap en Carriere, deel ik met je wat ik zie en weet. Ik laat je de weg naar een meer authentieke manier van leven zien. Ieder volgt zijn eigen weg, dus dat doe ik altijd met respect voor eenieder zijn proces, stap voor stap.

Ik geef je de tools om jezelf te (her) ontdekken en jezelf dus écht goed te leren kennen. Je krijgt beter zicht op je natuurlijke kracht, wat je drijft en welke ambities en potenties aanwezig zijn. Daarnaast leer ik je dat wat er in je aanwezig is, daadwerkelijk te realiseren op een toegankelijke, inspirerende manier die je energie geeft. Ik probeer je te prikkelen, ben eerlijk in wat ik zie en ga altijd vanuit positiviteit op zoek naar jouw groeipotentieel. Altijd vanuit het oogpunt om bij te dragen aan jouw vraag die centraal staat.


Kennismaken? Leuk!

Wij maken gebruik van cookies