Hi! Leuk dat je er bent!

Ik ben Sabrina Vink

Mijn Missie

Je laten zien wat je volle potentieel is en hoe je het leven kunt creëren dat jij wilt.

Ik geloof dat jij en ik, wij allemaal het leven kunnen leiden dat we willen. We hoeven niet met minder genoegen te nemen. En ja, het gaat niet vanzelf.Het vraagt om inzicht, focuswilskracht en groei. En dat het tegelijkertijd een inspirerendeye-opening proces kan zijn, dat is laat ik je graag zien. Ik help je bij het creëren van het leven dat je wilt. Ik denk dat we nog zoveel te ontdekken hebben over onszelf, en dan vooral over op welke wijze we kunnen neerzetten wat in potentie al aanwezig is. Onze wensenstiekeme dromennatuurlijke kracht, missie en visie. Ik laat je zien dat je alles wat je nodig hebt al in huis hebt.

Meer over mij weten?

Mezelf omschrijven? Coach, teacher, spreker en ontwikkelaar van online courses en tools op het gebied van Persoonlijk Leiderschap & Carriere. Maar ik stel me graag persoonlijk aan je voor in de video!

Sabrina Vink loopbaancoach & leiderschapsontwikkeling

Wat kun je van mij verwachten?

“Energie is de drijvende kracht, het is de spanning, het is de groei, maar ook de fun. Wat ik doe en wat ik aanbied gaat zorgen voor energie.”

Ik geef je de tools om:

Kennismaken?

Neem dan vooral contact met mij op! Ik vertel je graag meer en neem de tijd om even met je te sparren over jouw vraag  en behoefte! Je kunt bellen, mailen of een berichtje achter laten via het contact formulier.

Accreditaties