Hi! Leuk dat je er bent!

Ik ben Sabrina Vink

In 2009 ontdekte ik wat ik het allerliefste doe:
mensen hun potentieel laten ontdekken.

De manier waarop? Door een baan te accepteren die goed was voor mijn carrière, maar niet goed voor mij.

Ik was op dat moment 31 jaar en al enige tijd aan het werk. Ik was op mijn 22e begonnen als managementtrainee bij een grote financiële instelling, en als je op die manier start is dat niet geheel zonder verwachtingen. En eerlijk is eerlijk, ik had er zin in. Na mijn studie International Business & Management Studies was ik er klaar voor. Tijd om aan de slag te gaan en mijn carrière op te bouwen. Ik kwam er echter al vrij snel achter dat de financiële wereld niet helemaal, of…helemaal niet mijn wereld was. Dus ging ik al vrij snel op zoek naar een plek binnen de organisatie waar ik nog wel mijn ei kwijt kon. En die vond ik: Human Resources. Long story short, in de daaropvolgende jaren heb ik onwijs veel geleerd, mooie ervaringen gehad en mijzelf kunnen ontwikkelen. Ik heb diverse managementfuncties en projectleidersrollen gehad. En in mijn laatste managementfunctie kwam dus dat aha moment dat ervoor zorgde dat ik uiteindelijk op de juiste koers kwam. 

Ik kreeg toen een rol aangeboden die gezien werd als een ‘mooie stap in mijn carrière’. En ondanks dat ik intuïtief al voelde dat het niet klopte, heb ik dat gevoel vrij snel aan de kant geschoven en de baan geaccepteerd want tja…mooie kans… Had ik toen zelf maar een coach gehad die mij kon helpen ontdekken waar dat gevoel van twijfel vandaag kwam, waar ik energie van kreeg en helpen regie te pakken. Het resultaat was namelijk in de functie heel hard werken op kracht en niet vanuit energie en flow. Mijn lat lag hoog en ik zorgde ervoor dat ik deed wat er gedaan moest worden en meer, maar happy was ik niet…echt niet. En daarmee was het niet vol te houden. Na een jaar was daar het moment, I needed to face reality en moest eens goed in de spiegel kijken. Tijd om toe te geven dat dit het echt niet was, maar ook onderzoeken waar ik wel happy van werd en waar eigenlijk mijn kracht lag. Op het moment dat ik daar de benodigde stappen in maakte, ging het vrij snel. En nu mag ik al jaren doen waar ik echt heel blij van word. Dankbaar dat ik zoveel mensen een stapje dichter bij zichzelf heb kunnen brengen.

Mijn visie

Ik geloof dat jij en ik, wij allemaal het leven kunnen leiden dat we willen. We hoeven niet met minder genoegen te nemen. En ja, het gaat niet vanzelf. Het vraagt inzicht, focus, wilskracht en groei. En dat het tegelijkertijd een inspirerend, eye-opening proces kan zijn, dat is laat ik je graag zien. Ik help je bij het creëren van het leven dat je wilt. Ik denk dat we nog zoveel te ontdekken hebben over onszelf, en dan vooral over op welke wijze we kunnen neerzetten wat in potentie al aanwezig is. Onze wensen, stiekeme dromen, natuurlijke kracht, missie en visie. Ik laat je zien dat je alles wat je nodig hebt daarvoor al in huis hebt.

Meer over mij weten?

 Ik heb in het verhaal hierboven al het een en ander over mijzelf verteld, en ik stel mezelf graag ook nog even voor in beeld en geluid!

Wat kun je van mij verwachten?

Sabrina Vink loopbaancoach & leiderschapsontwikkeling

Ik weet hoe het is om jong en ambitieus te zijn. Het werken binnen een organisatie, je steentje willen bijdragen, laten zien wat je in huis hebt. I have been there. Ik weet ook hoe makkelijk het kan zijn om jezelf te verliezen en hoe moeilijk het kan zijn om dan weer terug bij jezelf te komen. Die kennis en ervaring is wat ik meebreng.        Ik snap je.

Daarnaast ben ik niet een traditionele coach. Voordat we elkaar verkeerd begrijpen, ik heb diverse erkende coachopleidingen gevolgd en heb sinds 2010 honderden cliënten mogen begeleiden, dus ja mijn fundament, kennis en ervaring zit wel goed. Als coach luister ik, stel ik je vragen, daag ik je uit. Wat ik niet doe is je 50 keer dezelfde vraag blijven stellen omdat ik koste wat het kost vind dat het antwoord uit jezelf moet komen. Ik ben ook je sparringspartner. Soms zie je het zelf gewoon net niet en ik wel. Ik help je dan een beetje op weg en deel wat ik zie. Je klopt immers niet voor niets bij mij aan.

Verder ben ik iemand die altijd op zoek gaat naar de mogelijkheden. Ik zie ze ook altijd en die energie draag ik graag over.

What else?

Ik woon samen met Sergio, onze 2 kids en hond Max. Tijdens een Formule 1 wedstrijd moet je mij niet storen. Ik kijk veel sporten, maar dit staat voor toch echt op nummer 1. De spanning, teamwork, strategie, gevechten op de baan, lef en durf van de coureurs. Ik houd ervan. O ja, mijn hoofd is net een popcorn-machine. Zo leg ik het vaak uit. Ik kan heel snel zien waar de kansen zijn en daar ontstaan altijd tig ideeën uit. Soms heel vermoeiend, maar het houdt mij fris, alert en geïnspireerd. And there is so much more. Maar dat vertel ik je wel persoonlijk.

Kennismaken?

Denk je dat ik je kan helpen bij jouw vraag? Neem dan vooral contact met mij op! Ik vertel je graag meer en neem de tijd om even met je te sparren over jouw vraag en behoefte! Je kunt nu zelf een kennismakingsgesprek in mijn agenda plannen of een bericht achterlaten via de contactpagina.