Deze tijd vraagt om flexibiliteit en dat bied ik je. Naast face-to-face coaching is het mogelijk om online een coachtraject bij mij te volgen. Het afgelopen jaar heb ik veel online coachgesprekken gevoerd en met de juiste tools en afspraken is het een mooie en vooral effectieve manier van coaching.

Vooraf bespreken we uitgebreid jouw vraagstuk en wat jij uit het traject wil halen. Ik vertel je wat ik je kan bieden en op welke wijze we de begeleiding zullen inrichten. De online gesprekken kunnen via verschillende applicaties gevoerd worden en ik zorg ervoor dat je alle opdrachten tijdig ontvangt. Daarnaast is het ook mogelijk online gesprekken af te wisselen met fysieke gesprekken op kantoor.

Dus wil je aan de slag met je carriere, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling? We kunnen direct op een toegankelijke, simpele manier van start. Zelfs als we niet in hetzelfde kantoor zitten!

Ik bied online coaching voor:

De ACT®-Coachsessie

Loopbaan & Carriere
Coaching

Leiderschaps
ontwikkeling

Coaching via:

Op basis van wat we nodig hebben voor het traject en natuurlijk jouw voorkeur maken we gebruik van een van deze applicaties.

Aan de slag?

Neem dan vooral contact met mij op! Ik vertel je graag meer en neem de tijd om even met je te sparren over jouw vraag en behoefte! Je kunt bellen, mailen of een berichtje achter laten via het contactformulier.