GetConnected
loopbaantraject

Je voelt dat het tijd is voor verandering. Tijd voor een volgende stap in je carrière en misschien wel je leven. Maar wie ben je en wat wil je eigenlijk…?

Tijd om te ontdekken wat je kracht is. 

Time to GetConnected. 

Het is by far de grootste behoefte van mijn klanten. En ik snap het helemaal. Het (opnieuw) zicht krijgen op wie je bent en wat je wilt voor jezelf kan aanvoelen alsof er heel veel puzzelstukjes zijn. Je probeert er chocola van te maken maar mist nét het overzicht om die puzzel daadwerkelijk te leggen.

Misschien herken je het wel. Je bent aan de slag gegaan in een leuke baan. Vol ambitie, dromen en drive. Inmiddels ben je al even aan het werk, je hebt al een aantal functies achter de rug. Je doet het goed, hebt mooie stappen kunnen zetten, de organisatie waardeert en je bent van toegevoegde waarde. Maar er is iets verandert…

Je vraagt je af of je wel op de goede weg zit. Eigenlijk weet je het wel, want je voelt het. Je gevoel vertelt je dat er iets moet veranderen. Dat er een nieuwe stap gezet mag worden, maar wat dan precies dat is de vraag. 

Je begint na te denken. Je hebt het idee dat je jezelf best goed kent, maar om alles samen te brengen tot een kloppend verhaal, blijkt toch lastig. Je vraagt je af wat nu eigenlijk je kracht is. Je weet wel wat je allemaal kunt, maar wat nu echt je onderscheidende talent is blijft lastig. Net als een goed beeld krijgen van wat je drijft of waar je energie van krijgt. Wat je wilt en echt te doen hebt in je werk en je leven. En dit alles samenbrengen in een authentiek verhaal van waaruit je koers kunt bepalen en verdere stappen kunt zetten…. Je wil het zo graag op papier en kloppend krijgen, maar het lukt simpelweg niet.

Ontdek je kracht

In dit traject gaan we samen aan de slag en behandelen we op een toegankelijke, verdiepende en tegelijkertijd pragmatische manier verschillende onderwerpen. Het resultaat: een helder beeld van wie je bent, wat je kracht en potentie is, wat je wilt en een helder verhaal voor jezelf en de buitenwereld.

Wat houdt het traject in?

Oké, nu concreet. We gaan samen 3 maanden intensief aan de slag. Dit 1-op-1 traject bestaat uit 5 live gesprekken die bij mij op kantoor in Soest plaatsvinden of online. The choice is yours!

Je doorloopt meerdere modules waarin je door de verschillende onderwerpen jezelf steeds beter leert kennen. Je krijgt toegang tot de CreateThePotential Acadamy en je na de start 6 maanden lang toegang tot houdt. En dit is voor mij het belangrijkste, het resultaat is altijd concreet. Jouw persoonlijke propositie, jouw verhaal. 

Modules

Tijdens het traject behandelen we de volgende modules:
* Talenten
*Kernwaarden
* Purpose
* Wensen
* Visie op de toekomst
* Propositie

CreateThePotential Academy

Tijdens het traject krijg je toegang de Leading Potentials Academy waar je ter voorbereiding van onze gesprekken met de modules aan de slag kunt. Je krijgt toegang tot videolessen, werkboeken, opdrachten en veel meer.

Kick-Off coachsessie

We starten het traject met een ACT-coachsessie. Naar aanleiding van de ACT®-meting ontvang je een rapport en gesprek van 2 uur waarin je een goed beeld krijgt van o.a. je natuurlijke talenten, onbenut potentieel en valkuilen.

Vervolggesprekken

In de 4 vervolggesprekken bespreken we stap voor stap de uitkomsten van de modules, kun je al je vragen stellen, sparren we samen over je verhaal en deel ik al mijn kennis, ervaring en advies.

Dit zeggen anderen over mij:

Via Noloc ben ik in contact gekomen met Sabrina. Zij heeft mij in de afgelopen maanden begeleid als loopbaancoach – en met succes! Ik vond het een heel waardevol traject doordat Sabrina goed luisterde naar mijn behoeftes en daar het programma op aanpaste. De begeleiding heeft me erg geholpen in sollicitatieprocedures en het maken van een keuze. Ik zou haar absoluut aanbevelen!

Helen Assink

PostNL, Logistic Engineer

Sabrina heeft mij afgelopen maanden begeleid in een loopbaantraject, en ik kan haar met volle overtuiging aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een meedenkende, actieve, open en gewoon hele fijne coach. Sabrina heeft met mij op zeer effectieve wijze de rode draad in mijn drijfveren achterhaald, en de sessies hebben mij veel energie gegeven door het enthousiasme van Sabrina en de vele resultaten die eruit kwamen. Ik heb echt connectie kunnen maken met mijn kracht, en heb een mooi plan voor de toekomst, met dank aan Sabrina!

Anouk Baake

KLM, Business Analyst

Sabrina is voor mij de perfecte career coach geweest. To the point, kundig en bovenal pragmatisch. Geen onnodige sessies, maar heel direct en oplossingsgericht. Sabrina heeft veel ervaring op het gebied van loopbaan coaching en dit helpt echt om je op het juiste spoor te zetten. Ze heeft een groot inlevingsvermogen, maar weet ook de juiste, kritische vragen te stellen om zo het maximale uit jezelf te halen. Ik sluit zeker niet uit in de toekomst nog eens de hulp van Sabrina in te roepen!

Annemieke Klok

Emakina NL, Sr. Project Manager

You have to know what sparks the light in you so that you in your own way can illuminate the world.

Oprah Winfrey

De investering voor het GetConnected Coachtraject bedraagt
EUR 1725,-- exclusief BTW (EUR 2087,25 inclusief BTW)

Je kunt het traject ook in 3 termijnen van EUR 575,– exclusief BTW betalen.

Veel gestelde vragen

Dit traject is geschikt voor je als je merkt dat je een verandering wilt aanbrengen in je werk en/of leven en je denkt na over vragen als:

 • Wat is mijn kracht eigenlijk?
 • Waar ben ik van nature echt goed in ?
 • Wat vind ik belangrijk in het leven?
 • Waar krijg ik energie van? Wanneer ga ik aan?
 • Wat wil ik? Welke stap wil ik maken?
 • Wat past er eigenlijk bij mij?

De onderwerpen die in de verschillende modules voorbijkomen zijn:

 • Talenten & potentieel
 • Waarden
 • Purpose (drijfveer)
 • Wensen
 • Visie op de Toekomst
 • Jouw persoonlijke propositie

Het traject bestaat in totaal uit 5 gesprekken. We starten met een kick off gesprek van 2 uur waarin we de uitkomsten van je ACT-meting bespreken. Daarna heb je 4 vervolggesprekken. Tussen de gesprekken bekijk je diverse videolessen en werk je aan verschillende opdrachten. Je vindt deze in de CreateThePotential Academy waar je 6 maanden lang toegang tot hebt.

We gaan maximaal 3 maanden met elkaar aan de slag. Het tempo en de verdeling van de gesprekken stemmen we samen af.

De investering in het traject bedraagt EUR 1725,– ex BTW (EUR 2087,25,– incl. BTW). Je hebt ook de mogelijkheid om het traject te betalen in 3 termijnen van EUR 575,– ex. BTW.

Laat het me weten. Stuur gerust een mailtje naar contact@sabrinavink.nl