Loopbaan
coaching

De gewenste verandering aanbrengen in je loopbaan kan aanvoelen alsof er heel veel puzzelstukjes zijn, maar waar te beginnen? Je mist nét het overzicht om die puzzel daadwerkelijk te leggen. En dat is precies waar we mee aan de slag gaan als je met mij werkt. Het inzicht verkrijgen waar je talenten liggen, wat je drijft en wat je wilt. Alles wat nodig is om de juiste en passende stap in je loopbaan te maken.

Sabrina Vink

Herkenbaar?

Je bent klaar om de volgende stap in je carriere te zetten, maar dan slaat de twijfel toe. Je hebt het idee dat je jezelf best goed kent, maar om alles samen te brengen tot een kloppend verhaal, blijkt toch lastig. Je vraagt je af wat nu eigenlijk je kracht is, wat je talenten zijn. Je hebt misschien een idee, maar wat het nu echt is blijft lastig. Net als een goed beeld van wat je drijft of waar je  energie van krijgt. Wat je echt te doen hebt in je werk en je leven. En hoe vertaal je alles wat je weet in een aansprekend verhaal waarmee je de arbeidsmarkt op kan? Je begint met schrijven, maar het verhaal is komt net niet samen.

Wil je dit?

Mijn loopbaancoaching aanbod voor jou

Loopbaancoaching

notebook, notes, pen

In dit loopbaantraject behandelen we op een toegankelijke, verdiepende en tegelijkertijd pragmatische manier verschillende onderwerpen. Het resultaat: een helder beeld van wie je bent, wat je wilt en een helder verhaal voor jezelf en de buitenwereld.

Kosten: EUR 1795,– ex BTW
(Betaal je zelf en niet je werkgever het traject, laat het dan weten. Particulier geldt een ander tarief).

De inhoud:

Intakegesprek

Voorafgaand aan de start van het traject hebben we een intakegesprek van 30 minuten waarin we je vraagstuk en gewenste resultaat bespreken en ik vertel wat ik voor je kan betekenen.

De ACT®-Coachsessie

Naar aanleiding van de ACT®-meting ontvang je een rapport en coachgesprek van 2 uur waarin je een goed beeld krijgt van o.a. je natuurlijke talenten, potentieel en valkuilen.

5 vervolggesprekken

In deze gesprekken van elk 1,5 uur behandelen we de onderwerpen drijfveren, dromen & baanmogelijkheden, wensen & eisen, visie op de toekomst en je propositie voor de arbeidsmarkt.

Persoonlijk handboek

Ter ondersteuning van de gesprekken ontvang je een persoonlijk handboek met daarin theorie, uitleg, tips en opdrachten.

Dit zeggen anderen over mij:

Via Noloc ben ik in contact gekomen met Sabrina. Zij heeft mij in de afgelopen maanden begeleid als loopbaancoach – en met succes! Ik vond het een heel waardevol traject doordat Sabrina goed luisterde naar mijn behoeftes en daar het programma op aanpaste. De begeleiding heeft me erg geholpen in sollicitatieprocedures en het maken van een keuze. Ik zou haar absoluut aanbevelen!

Helen Assink

PostNL, Logistic Engineer

Sabrina heeft mij afgelopen maanden begeleid in een loopbaantraject, en ik kan haar met volle overtuiging aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een meedenkende, actieve, open en gewoon hele fijne coach. Sabrina heeft met mij op zeer effectieve wijze de rode draad in mijn drijfveren achterhaald, en de sessies hebben mij veel energie gegeven door het enthousiasme van Sabrina en de vele resultaten die eruit kwamen. Ik heb echt connectie kunnen maken met mijn kracht, en heb een mooi plan voor de toekomst, met dank aan Sabrina!

Anouk Baake

KLM, Business Analyst

Sabrina is voor mij de perfecte career coach geweest. To the point, kundig en bovenal pragmatisch. Geen onnodige sessies, maar heel direct en oplossingsgericht. Sabrina heeft veel ervaring op het gebied van loopbaan coaching en dit helpt echt om je op het juiste spoor te zetten. Ze heeft een groot inlevingsvermogen, maar weet ook de juiste, kritische vragen te stellen om zo het maximale uit jezelf te halen. Ik sluit zeker niet uit in de toekomst nog eens de hulp van Sabrina in te roepen!

Annemieke Klok

Emakina NL, Sr. Project Manager

Sabrina Vink coah

Boek een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wil je meer informatie over het loopbaantraject en vast even kennismaken?
Boek dan nu een afspraak in.