Let's Create!
programma

De ultieme vorm van persoonlijk leiderschap is het verwezenlijken van je dromen en wensen. 

Het is je geboorterecht om het leven te leiden dat jij wilt.

So…, what are you waiting for? Go for it and let’s create!

Misschien is het herkenbaar voor je. Je hebt de tijd genomen om te ontdekken wie je bent. Je hebt gereflecteerd, een stukje soulsearching gedaan van waaruit bewustzijn en een helder inzicht is ontstaan. Misschien heb je dat met een coach gedaan. Welke weg je ook bewandeld hebt, het resultaat is dat je weet wie je bent, je kent jezelf goed. 

En, eindelijk weet je wat je wilt.

Je hebt een beeld gekregen van welke stap je wilt maken. Je weet welke bijdrage je wilt gaan leveren en hebt een visie op de door jou gewenste toekomst. Het blijft in je hoofd naar boven komen. Je verlangt er echt naar. Finally, getting there.

En toch blijft het in je hoofd en je hart zitten, maar het lukt maar niet om er handen en voeten aan te geven. Het lukt niet om het daadwerkelijk te manifesteren en realiseren. Het is bijna gek, omdat je het zo graag wilt. Wat moet nou de eerste stap worden? En misschien weet je het zelfs al maar zijn er allerlei belemmeringen en gedachten die je afhouden van het leven datgene wat jij wilt. Het kan je frustreren en je voelt je zelfs een beetje machteloos.

Maar één ding staat vast, je wilt het. Je wilt het heel erg graag en je weet dat het haalbaar is. Je hebt alleen een (beetje) hulp nodig, een sparringspartner, een stok achter de deur. Het is tijd om eindelijk de stappen te gaan zetten. Tijd om in beweging te komen. Time to create.

The best way to predict the future,
is to create it.

Abraham Lincoln

Let's Create!

Het Let’s Create! programma is precies wat je nodig hebt als je echt aan de slag wilt met het daadwerkelijk realiseren van je volgende stap. Je kent jezelf, weet wat je wilt en wil er nu echt voor gaan. Geen ‘ifs or buts’ maar echt manifesteren. Neerzetten. In de actie. 

En tegelijkertijd onderzoeken wat je tegenhoudt en die belemmeringen transformeren. Kijken naar wie jij als persoon mag worden om succesvol te zijn. En leren gebruik te maken van je hoofd, hart en buik in de stappen die je zet.

Daarbij zal ik je challengen en uitdagen, met je onderzoeken en helpen transformeren. Je helpen de juiste mindset te ontwikkelen en jouw plan op te stellen. Alles met één doel: eindelijk vormgeven aan jouw toekomstplaatje.

ACT Coachsessie

Wat gaan we doen?

We gaan samen 4 maanden intensief aan de slag. Dit 1-op-1 traject bestaat uit totaal 7 gesprekken, waarvan 3 bij mij op kantoor in Soest plaatsvinden en 4 online.

Tijdens het traject werk je aan verschillende opdrachten. Je krijgt hiervoor toegang tot de CreateThePotential Acadamy waarvoor je vanaf de start 12 maanden lang toegang krijgt. Je vindt hier alle modules bestaande uit videolessen, werkboeken, opdrachten en templates. 

Het programma bestaat uit de volgende modules:

1. Van visie naar laserfocus

Je weet welke stap je wilt zetten. Maar hoe scherp het je echt op je netvlies? De sleutel tot het manifesteren van je wilt is een laserfocus te ontwikkelen over wat het mag zijn. We gaan je visie vanuit verschillende invalshoeken bekijken en zorgen dat je precies, maar dan ook precies weet waar je naar toe werkt.

2. Belemmeringen

Je weet misschien al heel lang wat je wilt, maar tot nu toe heb je de stap ertoe nog niet kunnen zetten. Dan houdt iets je dus tegen. Samen gaan we onderzoeken wat je tegenhoudt, welke belemmeringen een rol spelen. Ik leer je deze te transformeren zodat je door kunt in je proces.

3. Creëren en Manifesteren

Je hebt zelf het vermogen om je dachten en emoties in te zetten om te creëren wat je wilt. Ik laat je de wetenschap achter de wet van aantrekkingskracht zien en geef je de handvatten om dit op een pragmatische manier toe te passen.

4. Wie moet je zijn?

Verandering, echte verandering vraagt iets van jou. Als je hetzelfde blijft doen, krijg je hetzelfde resultaat. Wat mag je inzetten en wat mag je veranderen? Kortom, wie mag jij worden om succesvol te kunnen zijn?

5. Plan van Aanpak

Er is een haarscherpe visie, de belemmeringen zijn uit de weg, je hebt de handvatten om te creëren en jij weet wat je te doen hebt. Dan is het tijd om het concreet te maken. Tijd voor het plan met daarin je doelstellingen, acties en planning.

6. Creëren vanuit flow

Je bent met je plan aan de slag, mooi! Hoe blijf je in verbinding met je visie en verlies je je niet in het doen. En hoe zorgen we ervoor dat je niet weer afhaakt? We brengen balans aan in hoofd-hart-buik en ontwikkelen een dagelijkse routine die bij je past.

Bonus 1:
Sollicteren & Netwerken

Om je volledig voor te bereiden op een nieuwe stap in je carriere, krijg je in dit programma als bonus alle informatie, tips & handvatten op het gebied van solliciteren en netwerken. 

Bonus 2:
Handelen vanuit Intuïtie

Je intuïtie is je innerlijk kompas maar wordt vaak gezien als vaag en ongrijpbaar. Hoe kom je (meer) in contact met je intuïtie zodat je er op kunt vertrouwen en het onderdeel kan zijn bij het maken van keuzes en in je leven? Dat leer ik je in deze bonusmodule.

Dit zeggen anderen over mij:

De afgelopen drie maanden heb ik bij Sabrina een loopbaantraject gevolgd. We zijn samen gaan kijken wie ik als persoon ben en wat voor soort werk bij mij past. Ook hebben we teruggeblikt op mijn arbeidsverleden. Sabrina gaat op een open maar doelgerichte manier het dialoog met je aan. Ze is een goede luisteraar en stelt ook de juiste vragen. Ze helpt je om meer naar je gevoel te luisteren en om daar daadwerkelijk achter te staan, zodat bepaalde belemmerende gedachten naar de achtergrond verdwijnen. Sabrina is (dus) een goede motivator. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Ik heb mij altijd erg op mijn gemak gevoeld bij Sabrina. Tot slot voelde Sabrina altijd goed aan welk thema bij de verschillende sessies centraal moest staan. Het is daardoor echt een ’traject’ geweest. Ik zou haar zeker bij iedereen, die niet helemaal happy is in zijn of haar werkende leven, aanraden. Ze kan veel meer voor je betekenen dan je van tevoren denkt.

Fleur van Dalsen

Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie - Beleidsadviseur

Sabrina is een pragmatische coach die de vinger op de zere plek weet te leggen. Door haar enorme ervaring binnen haar vakgebied is ze goed in staat om mee te denken op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Door een spiegel voor te houden en de juiste vragen te stellen komt ze snel tot de kern en is ze in staat om het beste in haar cliënt naar boven te halen. Ik ben dankbaar dat Sabrina aan mijn zijde stond tijdens mijn promotietraject. Ze heeft me geholpen hoofd- van bijzaken te scheiden en mijn kracht te ontdekken en deze om te zetten in daden.

Ylonka Bark

Zelfstandig Transformation & Change Consultant

In januari 2021 ben ik een beetje twijfelend maar toch hoopvol begonnen aan het coachingstraject met Sabrina, aan wie ik via de Baak werd gekoppeld. De twijfels bleken al snel onterecht: ik kwam niet alleen in handen van iemand die zeer professioneel is, zelf ook een kleurrijke carrière heeft gehad (en zich dus goed in kan leven) en de juiste vragen stelt, maar ook in handen van iemand die ik als een erg warm, grappig en prettig persoon heb ervaren. Iets wat eigenlijk even belangrijk is! Onze gesprekken waren zeer waardevol en hebben ook tot wat persoonlijke successen geleid. Ik kan dan ook niet anders dan Sabrina van harte aanbevelen voor een goed en warm coachingstraject.

Anela Turulja

HSBC - Leveraged Finance

De investering voor het Let's Create! programma bedraagt
EUR 1960,-- exclusief BTW (EUR 2371,60 inclusief BTW)

Je kunt het traject ook in 4 termijnen van EUR 495,– exclusief BTW betalen.

Veel gestelde vragen

Dit traject is geschikt voor je als je jezelf goed kent en weet wat je wilt. Het lukt je alleen niet om vorm te geven aan je wens. Iets houd je tegen, maar je voelt dat het tijd is om er mee aan de slag te gaan.

De onderwerpen die in de verschillende modules voorbijkomen zijn:

  • Van Visie naar Laserfous
  • Belemmeringen
  • Creëren en Manifesteren
  • Wie moet je zijn?
  • Plan van Aanpak
  • Creëren vanuit flow
  • Bonus: Solliciteren en Netwerken
  • Bonus: Handelen vanuit Intuïtie

Het traject bestaat in totaal uit 7 gesprekken. 3 gesprekken vinden plaats op kantoor in Soest en 4 online.  Tussen de gesprekken bekijk je diverse videolessen en werk je aan verschillende opdrachten. Je vindt deze in de CreateThePotential Academy waar je 12 maanden lang toegang tot hebt.

We gaan 4 maanden met elkaar aan de slag. Het tempo en de verdeling van de gesprekken stemmen we samen af.

De investering in het traject bedraagt EUR 1800,– ex BTW (EUR 2178,– incl. BTW). Je hebt ook de mogelijkheid om het traject te betalen in 3 termijnen van EUR 625,– ex. BTW.

Laat het me weten. Stuur gerust een mailtje naar contact@sabrinavink.nl