arrow_drop_up arrow_drop_down

In 5 simpele stappen een helder beeld van jouw toekomst!

In dit gratis E-book krijg je de volgende tips en tools om Zicht op je Toekomst vorm te geven:

  • De belangrijkste ingrediënten om inzicht te krijg
  • Goed beeld krijgen van je talenten en waarom dit zo belangrijk is
  • Welke talenten anderen bij jou zien en de toegevoegde waarde hiervan
  • Welke waarden onderdeel uit moeten maken van je toekomst
  • Definiëren wat het precies is wat je wilt
  • Zicht op de toekomst – jouw verhaal
  • Basis om verdere stappen te ondernemen

50%
Download direct
Gratis Download

Mijn expertise is begeleiden van mensen bij het creëren van hun gewenste toekomst.

Sabrina Vink

Wil je een verandering aanbrengen in je leven of je werk? Is het nu echt tijd? Dan geeft dit E-book je de handvatten om een beeld te vormen van waar je talenten liggen, waar je voor staat en wat je wilt. Deze elementen vormen de basis voor goed vertrekpunt om de juiste stappen te gaan zetten.

Mijn naam is Sabrina Vink

Zolang ik mij kan herinneren werk ik op het snijvlak mens en verandering. Eerst op het hoofdkantoor van een grote financiële instelling en sinds 2012 als zelfstandig coach, trainer en spreker.

Wat mij drijft in mijn werk is samen met een cliënt boven tafel krijgen wat het nu is dat hij of zij werkelijk wil. De verandering de draai, de andere richting. En dit is vaak makkelijk gezegd dan gedaan. Het is en blijft een proces, waar bij ik aanmoedig, spiegel, adviseer en coach.  

Mijn expertise is begeleiden van mensen bij het creëren van hun gewenste toekomst.

JA, ik wil graag een helder beeld van mijn toekomst

Download dit e-book en ik vertel je hoe je in slechts 5 stappen meer zicht op je toekomst kunt krijgen. 

Koekje erbij?