Coachtraject

Ontdek je kracht en
wat je wilt

Je voelt dat het tijd is voor verandering. Tijd voor een volgende stap in je carrière en misschien wel je leven. Maar waar te beginnen? Simpel! Bij de basis. En de basis…dat ben jij.

Sabrina, ik wil ontdekken wat mijn kracht is.

Het is by far de meeste gestelde vraag en daarmee de grootste behoefte van mijn klanten: Kun je mij helpen ontdekken wat mijn kracht is? En ik snap het helemaal. Het (opnieuw) zicht krijgen op wie je bent en wat je wilt voor jezelf kan aanvoelen alsof er heel veel puzzelstukjes zijn. Je probeert er chocola van te maken maar mist nét het overzicht om die puzzel daadwerkelijk te leggen.

Herkenbaar ?

Je bent na je studie aan de slag gaan in een leuke baan. Vol ambitie, dromen en drive. Inmiddels ben je al even aan het werk, je hebt al een aantal functies achter de rug. Je doet het goed, hebt mooie stappen kunnen zetten, de organisatie waardeert en je bent van toegevoegde waarde. Maar er is iets verandert. Je vraagt je af of je wel op de goede weg zit. Eigenlijk weet je het wel, want je voelt het. Je gevoel vertelt je dat er iets moet veranderen. Dat er een nieuwe stap gezet mag worden, maar wat dan precies dat is de vraag. Je begint na te denken. Je hebt het idee dat je jezelf best goed kent, maar om alles samen te brengen tot een kloppend verhaal, blijkt toch lastig. Je vraagt je af wat nu eigenlijk je kracht is. Je weet wel wat je allemaal kunt, maar wat nu echt je onderscheidende talent is blijft lastig. Net als een goed beeld krijgen van wat je drijft of waar je energie van krijgt. Wat je wilt en echt te doen hebt in je werk en je leven. En dit alles samenbrengen in een authentiek verhaal van waaruit je koers kunt bepalen en verdere stappen kunt zetten…. Je wil het zo graag op papier en kloppend krijgen, maar het lukt simpelweg niet.

Hoe zou het voor je zijn als...

Inzicht en helderheid krijgen om van daaruit regie te pakken
over jouw volgende stap, groei en ontwikkeling.
Dat is waar ik je bij ga helpen.

Pak regie over jouw carrière en leven

Het traject:

In dit traject gaan we samen aan de slag en behandelen we op een toegankelijke, verdiepende en tegelijkertijd pragmatische manier verschillende onderwerpen.Ik deel al mijn tips, tools en expertise op het gebied van carrière- en loopbaanontwikkeling en zal je prikkelen op je leiderschap. Het resultaat: een helder beeld van wie je bent, wat je wilt en een helder verhaal voor jezelf en de buitenwereld. Het traject bevat de volgende modules:

Aan de hand van een diepgaande meting stap voor stap inzicht in jouw kracht en jouw talenten. 

Wat is voor jou belangrijk in het leven? Waar sta jij voor? En, waar kom je tot je recht?

Wanneer ga jij echt van aan? Krijg zicht op wat je hebt bijdrage, en belangrijker, wat je wilt bijdragen.

Ideeën, hersenspinsel, wensen, dromen. Ontdek en maak concreet wat je echt wilt.

Module 5:
Visie op de toekomst

 Hoe ziet je leven er uit over een paar jaar. Je zet op papier hoe jouw gewenste toekomst er uitziet.

Module 6:
Jouw Propositie

Wie je bent, wat je wilt en wat je voor ogen hebt, alles komt samen in  jouw verhaal. 

De details

De investering in jezelf en daarmee de kosten voor dit traject zijn
EUR 1795,--incl. btw of 4 * EUR 449,--incl. btw en hiervoor krijg je het volgende:


Intake gesprek

zes 1-op-1 coachgesprekken van 1,5 uur

ACT®-meting + rapport die duidelijk zicht geeft op je talenten en potenties

Persoonlijk werkboek

Bonus: Masterclass Hoe creëer je succesvol wat je wilt + Stappenplan

Dit zeggen anderen over mij:

Via Noloc ben ik in contact gekomen met Sabrina. Zij heeft mij in de afgelopen maanden begeleid als loopbaancoach – en met succes! Ik vond het een heel waardevol traject doordat Sabrina goed luisterde naar mijn behoeftes en daar het programma op aanpaste. De begeleiding heeft me erg geholpen in sollicitatieprocedures en het maken van een keuze. Ik zou haar absoluut aanbevelen!

Helen Assink

PostNL, Logistic Engineer

Sabrina heeft mij afgelopen maanden begeleid in een loopbaantraject, en ik kan haar met volle overtuiging aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een meedenkende, actieve, open en gewoon hele fijne coach. Sabrina heeft met mij op zeer effectieve wijze de rode draad in mijn drijfveren achterhaald, en de sessies hebben mij veel energie gegeven door het enthousiasme van Sabrina en de vele resultaten die eruit kwamen. Ik heb echt connectie kunnen maken met mijn kracht, en heb een mooi plan voor de toekomst, met dank aan Sabrina!

Anouk Baake

KLM, Business Analyst

Sabrina is voor mij de perfecte career coach geweest. To the point, kundig en bovenal pragmatisch. Geen onnodige sessies, maar heel direct en oplossingsgericht. Sabrina heeft veel ervaring op het gebied van loopbaan coaching en dit helpt echt om je op het juiste spoor te zetten. Ze heeft een groot inlevingsvermogen, maar weet ook de juiste, kritische vragen te stellen om zo het maximale uit jezelf te halen. Ik sluit zeker niet uit in de toekomst nog eens de hulp van Sabrina in te roepen!

Annemieke Klok

Emakina NL, Sr. Project Manager

Sabrina Vink coah

"Ik weet hoe fijn, maar bovenal belangrijk het is om je eigen verhaal te kennen."

Ik begeleid al jaren mensen als carrière- en leiderschapscoach. Ik heb bij veel bedrijven binnen gekeken en gewerkt aan verschillende programma's en trajecten om cliënten verder te helpen. Ik zie eigenlijk altijd hetzelfde en misschien herken je het. Je weet het ongeveer, maar net niet. Als jaren deel ik mijn kennis, expertise en enthousiasme om mensen verder te helpen. Ik reis een stukje mee zodat jij vervolgens je eigen weg kunt bewandelen.
Ben je klaar voor je eigen reis? Om echt te ontdekken wat je kracht is en wat jij wilt?