De ACT®-
Coachsessie

Jij kunt alles. Je kunt namelijk alles leren. Hoe mooi is dat! Maar nog mooier is om te ontdekken wat je van nature echt goed kan, wat je natuurlijke kracht is.

Sabrina Vink

Herkenbaar?

Je hebt altijd het idee gehad dat je jezelf redelijk goed kende, maar je merkt dat je toch echt behoefte hebt aan een diepgaander inzicht. Echt stilstaan bij wie je werkelijk bent. Je stelt jezelf steeds vaker onderzoekende vragen. ‘Waar zit nou eigenlijk mijn kracht?’ ‘Ben ik op de goede weg of zijn er nog andere potenties of talenten waar ik nog geen zicht op heb?’ ‘En waarom heb ik het gevoel dat ik vastzit en steeds in dezelfde situatie terecht kom?’ 

Wil je dit?

Mijn aanbod voor jou

De ACT®-Coachsessie

ACT-Coachsessie

De ACT®-meting is een gevalideerde persoonlijkheidsmeting ontwikkeld door myHBMcenter. De meting geeft duidelijk zicht op je natuurlijke kracht, je potentieel talent wat nog verder ontwikkeld kan worden en wat er gebeurt als je onder druk komt te staan.

Kosten: EUR 627,– ex BTW
(Betaal je zelf en niet je werkgever het traject, laat het dan weten. Particulier geldt een ander tarief).

De inhoud:

Intakegesprek

Voorafgaand aan de start van het traject hebben we een intakegesprek van 30 minuten waarin we jouw situatie en vraagstuk bespreken.

De meting + rapport

Online maak je de ACT®-meting waar je ongeveer 15 minuten mee bezig bent. Uit deze meting komt een helder rapport waar we verder mee aan de slag gaan.

De ACT®-Coachsessie

De uitkomsten van de meting bespreken we in een coachsessie van 2 uur. Je krijgt een goed beeld krijgt van o.a. je natuurlijke talenten, je potentieel en je valkuilen en we staan uitgebreid stil bij de vragen die je bezighouden.

Van inzicht naar actie vervolggesprek

Een online coachgesprek van 1 uur dat ongeveer een maand na de coachsessie plaatsvindt. Centraal staan vragen die op zijn gekomen nav de coachsessie en welke acties je concreet kunt oppakken.

Dit zeggen anderen over mij:

Ik heb haar leren kennen als een zeer betrokken en bevlogen collega met een grote passie voor haar vak. Wanneer trajecten complexer worden door verschillende omstandigheden geeft Sabrina absoluut niet op. Ze blijft op een zeer positieve, constructieve en effectieve manier in gesprek met mensen. Ze weet beweging te creëren door zeer oprecht, betrokken en duidelijk te zijn naar de mensen die ze begeleidt.

Petra Veling - Hansen

Dijklander Ziekenhuis, Hoofd HR Advies

2008-2009 heb ik een coaching traject bij Sabrina gevolgd omdat ik zoekende was naar mijn volgende carrièrestap. Het werd eens tijd om mijn ambities onder de loep te nemen. In dit traject stelde ze de juiste vragen en gaf mij de ruimte en tools om op zoek te gaan naar de antwoorden. Ze is discreet, positief en praktisch in haar aanpak.

Radha Goli

Visma Raet, Teammanager BPO

Sabrina heeft mij afgelopen maanden begeleidt in een loopbaantraject, en ik kan haar met volle overtuiging aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een meedenkende, actieve, open en gewoon hele fijne coach. Sabrina heeft met mij op zeer effectieve wijze de rode draad in mijn drijfveren achterhaald, en de sessies hebben mij veel energie gegeven door het enthousiasme van Sabrina en de vele resultaten die eruit kwamen. Ik heb echt connectie kunnen maken met mijn kracht, en heb een mooi plan voor de toekomst, met dank aan Sabrina!

Anouk Baake

KLM, Business Analyst

Sabrina Vink coah

Boek een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wil je meer informatie over de meting of kennismaken?
Boek dan nu een afspraak.