Sabrina Vink

'Leven is het meervoud van lef' ~ Loesje

Tijd om stappen te zetten en te gaan doen wat je wilt? Ik laat je zien hoe.

De loesje-quote ‘Leven is het meervoud van lef’ is jarenlang mijn quote geweest. Het lef om te onderkennen wie je bent en wat je wilt, het lef om dat hardop te zeggen, het lef om je hart te volgen en er voor te gaan (ook al gelooft niemand in je). Dat is toch wat we allemaal willen. Het zal je dan ook niet verbazen dat de meeste van mijn cliënten met dit thema bezig zijn en soms mee worstelen.


Coach

Vanaf begin 20 begeleid ik mensen. Eerst in diverse leidinggevende rollen op het hoofdkantoor van een grote financiële instelling, later als (zelfstandig) coach. Naast het coachen en begeleiden, heb ik voor diverse opdrachtgevers coaching- en trainingsprogramma’s ontwikkeld. Het mensen weer zicht geven op wie ze zijn, in contact brengen met en helder maken van hun diepste wens en missie en vervolgens het ze zien realiseren blijft heel bijzonder.


Cliënten

De cliënten die ik begeleid staan meestal op een kruispunt. Ze voelen dat het tijd is om een andere weg in te slaan in hun werk of hun leven, echt te ‘luisteren’ naar hun gevoel, ze kunnen er eigenlijk niet meer om heen kunnen. Het is tijd om stappen te gaan zetten. Baby steps, grote stappen, het maakt niet uit, als het maar op weg is naar datgene wat ze willen. En ik geloof, nee ik ben er van overtuigd dat als je iets heel graag wilt je dit voor jezelf kunt creëren. En dat inzicht, geloof en vertrouwen, daar werk ik aan met mijn cliënten. Ze krijgen weer zicht op wie ze zijn en wat ze willen en vervolgens geef ik ze de begeleiding, ondersteuning en tools om dit ook daadwerkelijk te creëren.


Wil je aan de slag en dat samen met iemand doen met de juiste ervaring en kennis van zaken? 

Neem dan contact met mij op voor een gratis eerste kennismaking.

Hoe kan ik je helpen?

Persoonlijke coaching

Het is tijd voor een verandering in je werksituatie of misschien wil je wel een heel andere draai aan je leven geven.

Gratis E-book

In dit gratis E-book krijg je de tips en tools om Zicht op je Toekomst
vorm te geven

Eerst een afspraak maken?

Ik ben er van overtuigd dat als je iets heel graag wilt, je dit ook kunt realiseren, creëren voor jezelf.