Persoonlijke Coaching

Je weet het, je voelt het en soms moet het. Tijd om stappen te zetten voor jezelf. In je werk, je balans werk-privé of je leven. Een verandering, een draai of misschien wel iets totaal anders. Het is en blijft wel een proces. Spannend, leuk, confronterend, uitdagend en soms,....soms ook gewoon lastig en vermoeiend. Met de juiste ondersteuning en begeleiding kan het! En dat is wat ik je bied!

Traject

Tijdens de coachingstrajecten staat jouw vraag centraal. Aan de hand van het Model Ster in Creëren© krijg je een helder beeld van jezelf, je passie en wensen, je belemmeringen om vervolgens het creatieproces in gang te zetten. Afhankelijk van je vraag en je behoefte kunnen de volgende aspecten voorbij komen:

Elk coachingstraject start met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30-45 minuten. We bespreken hierin we coachvraag, heb je de gelegenheid je vragen te stellen en kunnen we samen vaststellen of er een match is tussen jouw vraag en mijn aanpak.

Aanpak

In mijn werk ben praktisch en to-the-point. We werken samen vanuit jouw coachvraag. Ik luister naar je verhaal en reflecteer. Ik bied inzicht, handvatten en waar mogelijk inspiratie. Ik respecteer jouw keuzes en proces. En ik bewaak het energieniveau. Want hoe uitdagend, spannend en confronterend een traject ook kan zijn, het is de bedoeling dat je er positieve energie van krijgt!

Ervaringen

"Sabrina is een pragmatische coach die de vinger op de zere plek weet te leggen.< > Door een spiegel voor te houden en de juiste vragen te stellen komt ze snel tot de kern en is ze in staat om het beste in haar cliënt naar boven te halen." Ylonka Bark, HR Advisor Tate & Lyle

"Sabrina is voor mij de perfecte career coach geweest. To the point, kundig en bovenal pragmatisch. Geen onnodige sessies, maar heel direct en oplossingsgericht. < > Ze heeft een groot inlevingsvermogen, maar weet ook de juiste, kritische vragen te stellen om zo het maximale uit jezelf te halen." Annemieke Klok, Project Manager Emakina

"2008-2009 heb ik een coaching traject bij Sabrina gevolgd omdat ik zoekende was naar mijn volgende carrièrestap. Het werd eens tijd om mijn ambities onder de loep te nemen. In dit traject stelde ze de juiste vragen en gaf mij de ruimte en tools om op zoek te gaan naar de antwoorden. Ze is discreet, positief en praktisch in haar aanpak." Radha Goli, Teammanager BPO RAET

Meer weten?

Wil je naar aanleiding van bovenstaande meer weten, heb je vragen of wil je een kennismakingsafspraak aanvragen? Neem dan contact met mij op! Ik beantwoord graag al je vragen!

Neem contact op